Saturday, November 1, 2008

Töised apsakad

Töised apsakad on toodud ära nii nagu nad meelde tulevad.
- astusin kaastöötajale jala peale. Tuli teine ise selja tagant. Silmi kuklal pole. Õnneks. :)
- läksin täitma apelsinimahla mahutit laual. Inimesed sõid basseinidekil. Üks vanem mees astus juurde ja tegi juttu ja "Let me help you!" K: "No, no, i can do it! You are a customer! No no no!!" Mees kergitas mahlamahuti kaant ja kui mina hakkasin mahla valama, krabas mahlapotska enda kätte ja tühjendas selle ise sinna sisse. Muidugi nägi seda hilisemat osa pealt Shane. Nu ja ma siis mainisin talle kohe pärast "I couldn´t do anything, he took it away from me!" Sest Shanei nagu oli ... hmm, mis te ise arvate, icc. Aga ei saa ju mahlapotskat tagasi krabada, kui see mult juba ära võetakse. Icc.
- Kohvi kannust valamine tassi. Inimesed istuvad ümber laua. Nu tassi enda poole nihutada ei saa, tuleb käsi koos kannuga välja sirutada ja valada. Solps, läks veits alustassile. Irw. Kann tühjem, läksid ülejäänud ilusti.
- Õlle valamine tassi. Esiteks ei saa aru, kust see kraan lahti käib ja siis kui valatud, tuli kolmveerand vahtu ja pisku õlut. Klient kobis leti taha. Õnneks kedagi teist töötajat ei olnud. Aga tean isegi, et see pole hea, kui klient leti taga, icc. Nii me siis valasime teise tassi koos, samasugune tuli. Kuigi üritasin õltsi mööda klaasi valada. Ütlesin kliendile, et nu võta siis parem kaks klaasi :)) Võttis, aga enne kui ta lahkuda jõudis, oli leti tagant vljas, jõudis Shane jälle platsi. Ei ei siukse õllega ta teda ei lase kuhugi. Mees krabas oma pooletoobised klaasid ja läks. :)
- Kuumad tallergud Sebelis. Ei nende kandmisega ma hakkama ei saa, kui käele veel libe rätik alla panna. Markis sain hakkama korra. Jeee.
- Vee klaasi kallamine. Kallan ja siis hüppab jäätükk kannust klaasi. No kurat, ega mina saa sinna midagi teha, et jää peab ka kannus olema ja kannud nii väärakad, et lasevad jäätükid klaasi. Vett plurtsas veidi, aga see ju vesi ainult.

No comments: