Sunday, November 30, 2008

Megapika töönädala lõpp 67 h 15 min

Õhtu sissekanne: Usina töörügaja nädala lõpetas päev rannas. Kuskil 1 paiku kõmpisin linna, sealt Cory ja ratastega randa. Väga mega ilm oli. Vesi oli seekord jahutav ja sugugi mitte palav. Oli ka kerge tuul. Päike endistviisi kuum. Kreemi peale. Vees sai kaks korda käidud. A la 1 h ja üle poole tunni :)) ei kipu küll välja, vees on hea :)) Poole kuue paiku kimasime Vally lähistele Sushit sööma. Oh raisk, kus oli kirves.Cory otsustas maksta. Ilmselt saab ta kõva pappi ka, kuna paistab, et inimesed teenivad siin hästi... Arve oli 76 audi... õudne. Sushi oli muidugi kohapeal leti taga tehtud kohe ja said vaadata... värske ja maitsev. Shokolaadijume jälle peal. Väga mõnus on siin ikka olla. SOE on!!! Ei, valetan. Rohkem kuum ja higistama ajav :))
_________________
Eila siis pikalt tööl, 13.45 kuni 01.45, sh 30 min break. Töönädala võib lõppenuks kuulutada kokkuvõttes u 67 töötunniga, mis tähendab päris korralikku pappi enne ikaldusperioodi nimega jõulud. :) Krt, nii palju tunde ei ole ma enne isegi kahe nädalaga saanud :))) I am crazy :))) Aga lahe on. Tööst on muidugi auk ees, ikka üks ja sama, jama, ja shane teeb ikka ja jälle vigu ja prahmakaid nu ja nad said teada ka, et ma minema lähen. Not bad. Igatahes Hotelli bossiga oli ka juttu nu ja mina kaebasin, et krt see on sitt ja see on sitt ja Shane on organiseerimata... ja siis Terry, boss ütles, nu et see pole nüüd aeg for complaining. Well, I said, You know, if anybody doesnt complain, you may look, that everything is fine... but it really isnt that way, so... Igatahes kui ma tõin veel näite, et kohvitassid on alalõpmata sitased (ise pürivad 4,5 tärni hotell olla), ja tegin ettepaneku, et nõudepesija peaks kiirelt üle tsekkima need tassid, enne kui kandikule laob, siis ta mainis, et hea et sa ütled, kirjuta kõik üles... ettepanekud!! Nu ja mina vastutasuks küsisin, could u do me a favour also... to find out if there is a job available in Sydney in the Marque Hotel. Igatahes lubas uurida, kuid kuni 15. jaanuarini pidi sidnis vaikus olema, aga vbla siis 15ndast saan sidni markiisse otsa. mis oleks ka hea, sest ma meelsasti puhkaks ka ja uuriks Sydneyt ja ümbrust. Arvestades esialgu saadavat tasuta öömaja. Not bad at all!!
Lisaks, eile pesin pesu ja jätsin välja kuivama, mina ei viitsinud neid pesulõkse panna... paistis suht ok olevat, pilves küll... ja siis tööl oh sa perse, kus tuli tuul ja vihm... siuke pirakas torm... lühiajaline, aga tuul oli vinge. Mõtlesin, et naabrid saavad nüüd uued topid, millesse nad küll ei mahu... Aga ime!!! koju jõudes olid kõik tuule poolt puutumata, sama järjestus ja no problemo. Amazing!!!
Cheers! Täna on soe jälle, palav ja päike. Loomaaeda üritan järgmine pühapäev. :)

No comments: