Tuesday, November 18, 2008

Lühike tööpäev

Täna kell 9.30 kuni 15.30 tööl, sh break 30 min. Lühikeseks jäävad need päevad. Õnneks sain kõne cateringi firmalt, ma reedel intervjuule ja küllap saan sinna, lihtsalt lähen ja löön ukse pauguga maha, mis see siis olgu, mina olen hea töötaja!! Eesti tõugu puhas tööori, andke neid dollareid ainult! :D
Seik tööl oli siis siuke, et poleerisin nuge kahvleid, ja nu äädika valasin joogitopsi... sisetunne ütles, et Shane joob seda, kuna taon nii uisapäisa ei mäleta ja ei tea jne... tropp noh. Nu ja mingi aeg siis saingi... ei tohi joogitopsi mingeid muid asju panna, ei kemikaale ega midagi, noh aga kes käskis võõrast topsi puutuda??? NU ja kergelt pinda käib ta ka, käsutab kõike teha, ise ta suurt sittagi ei tee, st mina pean sada viis asja tooma jne tegema... tahaks uut kohta, icc kuna seal on juba igav ja Shane käib pinda :)
Ilmaga on lood kehvad, sajab jätkuvalt pausideta. Kasutan oma ultramoodsat umbrellat - käristatud prügikotti, aga hoiab rohkem kuivana kui mitte midagi. Suht soe on ikkagi.
Edasi seltsimehed!! Edasi rindele!! Pea püsti ja selg sirgu!! Tööotsingud on alalises pidevas jätkus.

No comments: