Saturday, November 15, 2008

Laupäev

eila sai hilja voodi, ja täna ei saanud enne voodst välja kui seek.comis oli 20 lehte töökuulutsi läbi vaadatud ja 8 kohta cv teele saadetud. Loodan et esmaspäeval miskit näkkab.
Töö kella 14.00 kuni 18.00ni, paus 30 min ja 18.30 kuni 00.15ni. nu see viimane veerand oli rohkem punnitatud, sest äkki saab siis pühapäeva tasu. ei tea. kokk oli tellinud 120 kuklit, aga toodi hoopis 120 PÄTSI. st et ma tulin täna koju 3 pätsi seljakotis ja kaks kilekotist välja punnitamasja veinipudel vabas käes. Vein oli ka leftover, m ida võis koju kaasa haarata. Teepeal sai prantslaste kasulikku jumalate nektart rüübatud. Õhtuses brissis kohtad sadu ja sadu purjus inimesi, samuti ka inimesi, kes sind kõnetavad või muudmoodi miskit sulle ütlevad. seega, u feel never alone, even if u are alone here.
Happy smile on my face I go to sleep now. Kui ainult need tänavatöölised akna taga oma krdi töö lõpetaskid. kell on 1.39 ja mul on tore olla. Head ööd, ahjaa väljas oli kuum, öösel kui päikest pole, on mõnus soe, icc.

No comments: