Saturday, November 8, 2008

BNE vaatamisväärsused

Pitsilisi maju armastavad need ozzid.





Tere, täna käisin siis turistina linnas. Fotokas kaasas ja klõpsimas. Ilm oli ideaalilähedane, pilves enamjaolt, st polnud kõrvetavat päikest, kuid sellele vaatamata kattus keha vapralt higiga... nägu leemendamas... Pilte on ka delfis.
Kodukant ja kogu see linn on suht künklik.
Käisin läbi Rome St Parklandi.




Linnas on igasuguseid kirikuid ja muid vanemaid ehitisi, aga ma ei vaevu otsima nende nimesid. Küll aga on nad turistidele netis jne ära mainitud.




Suured majad.





Kohalik botaanikaaed oli vähem lillelisem kui Roma St Parkland.





Teepeal nägin sulelisi karvaseid.




Minek üle silla.
Oli kus higi voolas.... jõudsin ka kohale nn brisbanei randa. Kahjuks pettumus. Tegu ei ole ranna, vaid avaliku basseiniga, icc...kuna kloorihaisu oli tunda enam kui küll.
Suplus bassus, väike pikutus ja papagoi...ohoo, eesti keel. Tabasin Andre ja Sandra... vestlesin nendega mingi pool tunnikest ja kuulsin, et nad alles kolmapäeval tulnud ja hakkasid kohe tööd otsima, aga ei paistnud väga roosilised väljavaated. See selleks. Sai jälle oma untsu läinud eesti keelt praktiseerida :) Kui nemad raamatukokku, siis mina läksin muuseumit ja Art Galleryd kaema. Sissepääs for free. Väga hea. Huvitav kas Kumu on ka for free?! Ja pärast tagasi kodopoole. Alustasin oma teekonda kell 11.30 ja lõpetasin kell 16.00 kodus. Pildid delfis.
Cheers! Lõunaks vorpisin kanatükke, ube, need pikad peened rohelised, tomati ja sibula pannil kokku teha. Söödav. Kuumus võtab siin kõvasti, õnneks kaifin kondiga tuba. Homme ilmselt pesu- ja koristuspäev.

No comments: