Wednesday, November 5, 2008

Lühike tööpäev


Täna kell 10.00 kuni 15.30 olin tööl. Lihtne päev. Kahe nõupidamise vms konverentsi seminari toitlustus ja kohvipausid. Pärast, kui neil lõunatatud ja kui asjad taharuumi veetud, näpud tööle. Nu friikad kastme sisse ja sops suhu, kalmaarikerad suhu... need nii head ei olnud. salatit näppudega kausist siuh ja säuh... punane paprika maitseb siin hea. Koogikestel tuli ka silma peal hoida. Need on pildil. Üks prooviks suhu, et kas ikka tasub vaeva näha ja kotti ajada. :) alumised, st köök sai tagasi tühja koogikeste kandiku. Puuviljaplaatidelt passionfruiti lusikaga krahmida ja suhu... ooo, kiivi oli ka viilutatud ja kooritud - ka selle teekond lõppes suus. Mangot oli ka veits järgi, olingi juba unustanud, kui hästi see maitseb. Ohoo, viinamarjad saab kotti ajada. Ka need on pildil. Hiljem köögis krahmasin õhtuks salatit kaasa (tomat, kurk, rohelised igasugused lehed, paprika, sibul). kahju, et tänane päev nõnna lühike oli :)))
Vihmavarju mul pole. Tibutas terve päeva täna. vahepeal tuli valge suur prügikott kirjadega välja haarata ja peale panna. Vaatasin, et kellelgi teisel nii originaalset vihmavarju ei ole. Ei tea küll miks?!
Kas teate ka kuidas lõhnavad päevakese prügikastis vedelenud hiidkrevetid? Ilmselt te ei taha teada. Fuuu... Igatahes, kasti kaant parem mitte avada :)) Aga vaadakem koogikesi, küll on head ja nämmad :)

1 comment:

kadri said...

Teame, teame kuidas lähevad ka kooritud krevettide koorikud haisema kui õhtul topid prükkarisse ja järgmine õhtu tuled töölt koju ja avad ukse....aroom missugune.:)