Friday, October 24, 2008

Oh jah :) pole lihtne see elu siin

Eila oli esimene toop2ev, peale minu oli yks uus veel, sakslane, sobis, 20 a, ja nuh saab omavahel saksa keelt r22kida. oli ka tema imestunud madala tunnipalga yle, aga mis seal ikka. elan nyyd linnal2hedal, 20 min toole jala ja nuh natsa kauem supimarketisse vms... k2isin t2na ylla ylla ka esimest korda supimarketis shoplemas, syya oli vaja, koht oli nii tyhi, sest eile loppes too nii 8 paiku ja siis ei joudnud enam kuskilt osta... rahaga sullli on ka suht tuuga, kasutan kaarti ja loodan, et audi kurss langeks.
Brissi j22n kuni jaanuari lopuni, yritan veel tood leida... ja siis voimalikult palju tiootada, muidu ei ole miskit teha... moneks tunniks ju ei soida kuhugi kaugele.. ja tookohast ei saa ka nii palju tootunde t2is, et oleks norm.
Tahaks ainult leboda ja ringi trallida :))) kui siin soojas juba olla, koik need krdi elukoha orgunnimised jne on niii tyytud... yksi on see topeltraske. aga heake kyll, punnitan siis siin kuuma p2ikese all olla see 3 kuud 2ra ja siis minna ringi soitma. plaani vaja pidada kuhu ja kuidas ja kauaks :))
klge, kui keegi hoiab silma peal eestipank.ee AUDi valuutakursil, kui see langeb alla 8 eeku, pliiz andke teada :)) + 614 577 823. smsiga :)))

No comments: