Wednesday, April 1, 2009

Eile ja täna.



Mis ma siin ikka tuiskan. Eile võtsime osa öisest hiinalinna turust, nautisime sööki ja shoplemist ja kauplemist ja ka ekslemist. Pärast tornide juurest tagasitulekut panime ikka nii puusse kui annab... nuh kui muna arvab, et kana mõtleb, aga tegelt ei mõtle, siis muna ka ei mõtle ja kana arvab munast samamoodi... :))) Langkawilt kestis sõit KLi terve igaviku... õhtal kell 8 olime oma hostelipugerikus ja siis trallisime kuni südaööni linnapeal.



Järgmisel päeval käisime jälle Petronases F1 autogrammijagamisel... pisitillukesed poisid andisid autogramme, rahvast muru nüüd just ei olnud, aga tore elamus oli. Petronka tornide ostukeskustest saime mulle uued plätud Billapongi omad 54 rmi, kuna eeelmisel õhtul ostuseiklusel turul tuli mingi riba talla äärest lahti, muidugi sai kinni kleebitud, aga nad olid niiii kulunud ja juba 6 kuud mu truud jalavarjud olnud.



Täna õhtupooleks maabusime hotelli Tune, mis asub lennujaama vastas KLLC omas. KLIA on 15 min eemal ja sealt läheb Lembitu lend. Siin on 2 eri lennujaama...

No comments: