Thursday, March 26, 2009

SHOPPAMAS ja TUUR


Täna käisime Kuahis rolleriga shoppamas, saime esimesena valge pusa mulle. Juhtus nii, et proovikabiinis nägin et sada matsi on sviitrit näppinud ja tolm on ka oma töö teinud, noh keegi ei osta nii soojas kliimas sellist vatti. Sviiter maksis originaalis 29.90 rmi. Ise mõtlesin, et selle eest ma rohkem kui 15 rmi ei annaks... must ju, tuleb pesta ja riskida, kas ikka puhtaks saab. Ja oh seda imet, müüja andis meile 50% alet, kuna me ütlesime, et selle hinnaga me seda ei osta. Sain alendusega sviitri.

Umbro seljakoti saime adi ja nike poest suure alega, hind oli 29 rmi.

Rohelise pusa saime ka alega, alghind oli 89.90, aga juhtus nii, et me enne olime ostnud kellad mulle ja Lempsule (emmile kahjuks midagi ei olnud seal), kellad hinnaga 64 rmi kokku. Diil oli selline, et kui ostad ühe kella, siis saad teise tasuta. Aga tasuta kella sai valida suht pisikesest valikust.

Nii, pusaga oli lugu selline, et küsisime otse, kas meile discounti kah on? Nu ja 10% anti alla, mis tegi 80 rmi kokku, kuna kotis piilus vaid 75 rmi, mille me enne üle lugesime, siis kauplesime ikka 75 peale ja saime. ajee.

Pärast pingelist shopatuuri läksime linna vaatamisväärsust Kotkaväljakut vaatama. Hiljem ühe ostukeskuse ees tulime poest välja, ja meie motika juurde oli ennast oma rattal istutanud kohalik politsei, meie kõndisime vapral rinnal oma pargitud rollerist mööda, kuna politsei ilmne plaan oli meile trahv teha... oli kollase joone juurde ennast terve kari autosid parkinud ja veel 1 motikas. Igatahes pollar läks taksojuhti eemale peletama ja nii me saime ruttu rattale ja ajama. Sõitsime Wildbird parki linde vaatama. Sulelisi ja värvilisi oli palju. Kenad, pilet oli ka kallis, aga park ilus. Edasi sõitsime saare otsa, täiesti tundmatu tee lõppu ja vaade, mis avanes, oli megailus. Sai kõndida laiu peal, kuna oli mõõn. Lahe! Tagasisõites jäi meile tee peale by accident järjekordne ööturg, mis on igal nädalapäevaal erinevas kohas. Vinge, ostsime maisitõlviku, kana, mahla, puuvilju terve peputäie, mille tõime koju. Nämma nämma.

No comments: