Tuesday, March 17, 2009

17. märts CAMERON HIGHLANDS TRIP















Täna sai siis neljaveolisega käidud tripil, esimene peatus tehti teeistanduses. Siis mindi edasi vaatama, kuidas tehases valmib tee. Teine peatuspunkt oli dshungel. Tule taevas appi, mida tee seal oli.






Siuksed kraavid ja mäed, et auto kõikus kiiga kaaga siia sinnapoole. Sõitsime päris pika maa maha. Edasi kõndisime sopavagudes, kuni hakkas kolgata tee, mäkke üles, dshunglis, kuumus kasvas, libe oli, ebakindel oli, raske oli, nii et seda nägu sai mööda mäge sopasoikudes kõnnitud. Kukkumiseoht oli suur, mida väsinumaks muutusin, seda suuremaks ka hirm lendamise ees. Sihtmärk oli lill, mis õitseb iga 10 aasta tagant ja seitse päeva.






Meie lill oli oma viiendal päeval.




Edasi jätkus dshungli raskus kose poole. Ujukaid kahjuks kaasas polnud, kuna ilm hommikul oli jahedapoolne ja vihmane, dshunglis saatis meid aga ilus ilm. Teekonna lõpul, peaaegu autos tagasi olles hakkas sadama.


Edasi tehti peatus veel ... ja siis liblikafarmis, kus sai näppida ja pildistada liblikaid madu ja ühesõnaga veel muid loomi, kelle nimed siinkohal sööskedega videldes ei meenu. Hiljem külastasime turgu. Trip maksis 100 ringitit nägu.

No comments: