Monday, March 2, 2009

28.02 - 2.03 South West Australia



Reedel sõitsime mina, Joe, pilukas Hong Kongist Jammi 28 (kes otsustus jube nõmedaks, sõi teiste sööki ja ise sittagi ei ostnud ja ei teinud), Californiast negru Tashnia 28 ja veel mitu matsi... Igatahes Nannupisse suutsid nad osata 7 h sõita. Perse oli võtnud Kia istme kuju ja nu kella 18.00 oli telgid püsti pandud. Arvasin, et siit see tuleb, minu esimene telkimine, üübimine telgis, aga kahel järgneval ööl tudisin ma autos. Kuna soov kellegagi telki jagada oli olematu ja ega neid norme polnud ka valida telgikaaslasteks. Alguses rõvedana tundunud negru osutus päris vahvaks ja pilukas muutus aina nõmedamaks. Siuke kooner koi ja looder. Oma aega sisustasime me sellelõhtul pubis elavat muusikat kuulates, iga esineja sai a la 30 minutit esinemiseaga. Järgmine hommik mindi siis lahku, ehk Joe ja Sharon läksid autoga Margaret Riverisse ja mina ning co läksid (co on siis Mia ja Carol, valged, Lõuna Aafrikast ühes vanis, mina, tashnia ja Jammi ja Riley Miamist teises autos, Emma pilukas 21 koos Duugliga ozzi teises vannis). Kokku 3 autot. Sõitsime Cape Leeuwinisse, mis on Southe West Aussi suht kõige äärepoolsem lõunapoolsem ots, kus on majakas ja kohtuvad kaks ookeani. Sissepääs maksis sinna kolepalju, nii et keegi ei läinud 14 audi ja nu mina ja paar veel läksid maja kõrvalt ilma piletita :)))






Pärast majakat tegime peatuse Jewel koopas, mille sissepääs oli 19.50 aga vääris ka igat penni. Tuur kestis ca 1 h ja koopa sügavus oli 42 meetrit ning raja pikkus 700 meetrit. Ettekujutus kui sellisest, siis tegu ei ole tunneliga, vaid ikka sügava koopaga ja igasugu kristallide ja muude imepäraste kivististega. Koopas oli 17 kraadi. Mega oli. Kolm autot siirdusid edasi ... Hmm, Muide, väga levinud on näha tee ääres surnud känkse, neid nägime minnes lausa 6 tükki... Fresh meat! Kes soovib?



Gracetownis ühinesid meiega 1 saksa tüdruk Michaela ja Uk päritolu ozzi Tim.



Õhtu sisustati filmifestivaliga Tropfest, mis toimus viinamarjaistanduses, kuna neid on Edela Aussis meeletult palju. Kokku nägime 16 filmi (pilet 20 daala ja oli väga väärt), mille sisud olid head, üritan mingi aeg neid ka siia kribada, tõsiselt 10 minutilised filmid ja megahea tabava sisuga. Vihma saime ka. Kuskil 11 paiku sõitsime kämpaplatsile, mis oli kuskil pooletunnisõidukaugusel.



Järgmisel päeval sõitsime 2 viinamarjaistandusse ja kommivabrikupoodi. Poodides sai shokolaadi maitsta iseteenindavas mõistes. Ahjaa, viinamarjaistanduses juhtus nii, et mutil olid kaks suurt kobarat megamagusaid viinamarje kausis ja jutt lõppes sellega, et lahkudes olid kobarad minul näpus ja enamus ka pepu pistetud, nii head olid. Shokot sai kommipoes ja teises poes sai igasugu moose proovitud ja tükikesi juustu ja küüslauguõli saiakesega oli ka hea. Ikka iseteenindav vorm, nii et lõuna sai sealt kätte. Üldkokkuvõttes läheb jagamisele bensuraha ja aitorent, mis 3 päeva peale tuleb suht mõistlik hind ma pakun.



No comments: