Wednesday, March 25, 2009

26. märts TUUR LANGKAWIL

Päev algas kell 9.00, kui läksime sööma ja siis randa ujuma. Vesi oli mõnus soe nagu alati ja selge. Kell 12 võtsime rolleri ja saare esimene sihtpunkt oli kaabliauto, millelt avanes väga vinge vaade. 700 m kõrgusel.



Teine peatus oli krokodilllifarm. Esialgu paistis, et krokod basseinis on megatillukesed show jaoks valitud, aga kui pontsik veest välja tuli, jäi karp lahti. Välja roomas meeletu lihamägi. Park ise oli pisike, aga veel nägime kuidas kaks krokot omavahel sõdisid ja seda siis ilma inimkäe sekkumiseta.


Kolmas peatus oli kose juures, ka neljas oli kose juures ja vahepeale jäi nn blac sand beach.



Tahtsime veel minna snake farmi, aga kell oli hilja, st farm oli sulgumas... ja nii me sõitsime tagasi.

Saare peal piisavalt ringi nähtud, panime uuesti ranna poole ajama, vesi oli niii hea ja soe. Pärast suplust sõitsime Kuahi linna, mis on u 30 min sõidu kaugusel. Sattusime ööturule, mis küll ülla ülla sulgus või hakkas sulguma kuskil 10 paiku, nagu ka kõik teised poed, erinevalt Cenangi ranna piirkonnast, kus meie oleme. Ööturg oli vinge, süüa ja juua pakuti lausa poolmuidu, jook mahl oli 1 ringit. Kana sai pugitud nii vardaid kui ka rinda. Pontsikud maitsesid keelt allaviivalt ja kohalik pannkook oli samuti nämma....

No comments: