Sunday, December 7, 2008

Viimased tööpäevad

Õhtune sissekanne. Täna tööl kl 15.00 kuni 22.15. hea nuts peaks tulema... kahe nädalaga kokku peaks laekuma rohkem kui eestis kuuga :) Cheers. homme loomaaeda ja minu töö on markiis tehtud, nii hea hea...kaosest vabanenud. Okas aga ega siis midagi, koju tõin shampusepudeli :) ja kaks karpi sööki. Homme hea loomaaias midagi nosida ja shampa läheb ilmselt Coryga jagamisele, kuna tema juures saab jälle öömaja. Väga vinges kõrghoones. Kes teist on ööbinud 53.dnal korrusel? Ah? Ei ole jah? Nujaa. :))
_______________
Eile start kell 11.00 kuni 16.00 ja 16.30 kuni 00.45, siis sai töökaaslastega napsutatud ja Cory poole kell 2 öösel magama loivatud, kaugemale ei jaksanud minna. Töölt sain laenuks vihmavarju... sadas, ja siis ji functionist maha lips, selle sain ka ja uus uniformi särk istub mulle nii hästi et see tuli ka suveniiriks kaasa, ikkagi varrukal roosaga kirjutatud the marque hotel brisbane. täna hommiku tee ääres istusime ja cory nägi 10 daala lendas tee peal, nu tal raha vaja pole ja saatis minu järgi... 10 daala taskus jälle justkui ei kuskilt. tuju hea, ilm sitaks niiske ja soe... õhta veel tööle. st 2 nädaldaga 13 tööpäeva ja siiani kokku 119 h 15 min. plus tönased tunnid, töna taks kõrgem, tuleb muneda icc... see u.
kribaks veel miskit. niimagamid siis... mis te kuulda tahate? siin on u 29 kraadi ja õhuniiskus 70%. Kuivaks just ei jää. Ujuma tahaks minna. Ahjaa. ma vist ei kribanud et sain Lamingtoni raahvusparki tasuta tuuri 1 päevase. Kuidas siis? Mainisin hotellis köögis ühele, et tahan minna aussi loomaaeda ja ta soovitas alt küsida, et äkki saab alenust, kuna hotellid ka bronnavad reise. Nu ja siis kutt all registratuuris helistas, aga omahind ise minna tuli odavam,seega ütlesin ära ja siis kutile meenus, et ta oleks pidanud ütlema, et front office staff tahab minna, ja lamingtoni pargile ta rääkiski mind tasuta tripile. Seega teisipäev Lamingtoni möllama, vihmametsi kaema jne jne. Muidu reis tudengile maksab 105 audi, seega siukse papi eest trip for free. Lahe! See tegi tuju heaks :))) Nu ja uus uniformi särk on ka kena, must ja roosa kirjaga varrukal, istub kenasti. Pestud ka juba ja ripub nagu viisakas koolilaps riidepuul. Ohe, tuba on ka nii küüritud, et toni ahv peaks sellega rahule jääma, kui tal üldse on midagi elus, millega ta rahule jääb?
täna siis põrutan bussiga tööle, leidisn et mõtekam osta kuna linnast tulin ja siis sinna ja tagasi ka vaja saada :)) muidu siiani olen oma kondimootoril kündnud ikka. Palav on :D

No comments: