Saturday, January 3, 2009

3. jaanuar PERTH again

UUSAASTA OO, drinke serveerimas ja kokku k2kkimas :)) arvake 2ra kui suured on mu eelnevad kokside tegemise kogemused, ilmselt need kes teavad, naeravad koht koveras. Kes on alati valmis kaine autojuht olema :))

Hommikul sain ilusti rongile, 10.00 soit algas ja kohal olin 13.45. Mobla jalle funkab ja Joe juures kais vaike istumine, 2 saksa tsikki ja 1 tana kohale joudnud rootsi tsikk ja siis veel... ja Tom tuleb ka homme ja homme minek paadiga joele ja ylehomme Rottnest Islandile.

Teisipaev seega toobyruusse. Ilm on siin ka normim. Kott aga on krdi raske, Malaisias laheb pool kraami eestisse tagasi. Cheers!

Ajaa, kas mainsin, et mu motellituba oli nagu monest ameerika filmist...kus ohtuti p2rast tood voi kella 1 paiku oosel lahed taskulambivalgel motellikesse... unitid nagu nemad kutsuvad ja heidad voodi ja siis on see tobe aken voodi vastas ja kaivad igasugu motted peast labi... filmid Teksase mootorsaemorvad, The Ring, Final Destination, M2gedel on silmad ja veel sajad loendamata nimedega filmid... yhesonaga iga oo.... et 2kki keegi piilub akna taga, ikkagi ju need purupurjus pubikylalised ja mine tea mis filmist on stsenaarium, kus suht normaalsena naiv inimene on siiski mingi killer jne jne... Igatahes every single night oli siuke mote.... ja kord nagin oosel pissile minnes akna taga poisikes... uhh, motlesin, ei oleeee... ja teine oo oli mul toas mingi vooras mees... noh kujuta ise ette krabasin taskulambi ja kabe valgustasin mehekuju labi :)) Voi et vannitoas keegi jarsku plartsatab su vannitoa aknakesele voi et keegi tombab oosel koti pahe... jube!! Jah siuksed jubedad tyhjalinna motted. Ameerika filmid rsk. Vot igavusest voib soodaks minna ja fantaasia lendab nii kuis jaksab keset seda filmidest voetud tyypilises inimtyhjas linnakeses keset korbe... PUNKT.

No comments: