Tuesday, September 30, 2008

30.09 Brisbane'i linna peal


k2isin t2nalinnapeal. pilet edasitagasi oli miski 8 dollaritsentidega. soitsin ka laevukesega millel n imeks citycat. tegin pangas arve ja sim kaardi ostsin ka 30 aud. aga telefoni pole veel k2ivitanud.soin n endega ohtus, koikvahtisid syyes telekat. irw.soogiks oli lihatykk j a juurikad ning salat.magusaks j22tis ja maasikad. aga eestitoit on yle prahi. p2eval soin ma kaks sushi rulli,tykk 1.8 aud. ja ega rohkemat teha ei jaksanudki.kingad hoorusid juuste nii et need nyyd villis rohkem kui p2rast maratoni.icc.
vaatan mis edasisaab. tahaks tood ka juba ja oma elamist. omme tuleb vist lebo. hakkan netis korterit otsima ja siin on bassein ka maja taga, sinna tahaks ka sulpsata.v2ljas oli soe, a kui p2ike 2ra kaob, hakkab mul jahe. ahjaa, rongijaama ja sealt tagasi ekslesin teel,ja kui ma kysisn teed,siis oli see Tim, kellelt ma kysisin, niiet oigelt inimeselt, Amy vennalt.ps. space ei funka siin eriti h2sti. koik vaatavad tv d seal. peaks oma asju veits sorima ka. ....korrastama....pilte veel ei l isa. ootan et saaks rohkem tehtud. vbla homme.
ahjaa, Jai mainis et eesti nett on shit. aga t2na pangas oli j2rjekord, ei, numbrit ei o lnud,oli elav j2rts, ja systeem yldse kummaline, nii et kumma elektrooniline systeem n yyd v2hem arenenud ikka on?? aga selle yle ma ei vaidle nendega siin. irw, koikr22givad et siin n et jne on nagu arengumaades.
neid burgeripakse on t2navatel ka ikka p2reis palju n2ha ja inglise keel onka veits raskemini arusaadav.
ahjaa. koti sain ka ommiku k 'tte ja 1 konekaart on ka, millega saan tasuta helida koju kallile, musmus



kohalik nr olemas kodustele pluss ette 61402 577 823. peaks tootama nyyd kyll.

No comments: