Monday, September 29, 2008

Lennundus

Minnes lendasid lillelvihmapiisad ja minna oli ikkagi kurb, sest maha j2i kallike. Syndmusikokkuvottes on palju, ja emotsioone ka. Lend Frankfurdis hilines 2h,see t2hendas,et rahvas istus palavas lennukis ja ootas. Tehniline rike olevat. Lend kestis oi oi kui palju, et l2bida 10 721 km, l2ks nii 11,5h. Singapuris tehti v2ike paus ja mindi lennukisse,et ohoo, j2lle selle rikke p2rast lennukis istuda ja seekord mitte 2h, vaid hoopis 4h. Palav,kuum, rahvas vihane... Selleks ajaks oli selge, et Brissi lennust j22n maha. Sydnysse kestis lend 8h, 6200km umbes. Lennukis pakuti syya juua saifilme vaadata, Jason Stathamil on filmThe Bank Job. P2ris hea oli. Lennujaamas l2ks tolliga libedalt. Aga uus lend tuli alles 6h p2rast. Ise maksma ei pidanud, kuna Qantas tegi ise paska... sry v2ljendi p2rast, aga nii see on. Minu seljakott on nyyd ka jumal teab kus, istun siin vaikselt... olen joudnud l2bi senise 2pardnud lennureisi Amy juurde. Jai toi 2ra. Sydnyst Brissi oli yle 800kmi. Ostsin endale seepi ja shampuud 10 doltsi. Riided haisevad ja uusi pole votta. Hmm, tegin ju reisikindlustuse ka... kotile ka. kuidas nad seda korvavad... kes uurib... krt vooras arvutis pole kysim2rke kah... ega muid vajalikke t2pit2hti.
Kodustele, kui keegi helib numbrin2iduta, siis ma vastu ei vota.
Sain yhe kaardi ka... millega saab odavalt helida koju, pean uurima kuidas see toimib, aga aku saab varsti tyhjaks ja laadida ka ei saa... adapter seljakotis, mida praegu pole.
Pestud kasitud, nyyd tuttu ja homme asju ajama.

1 comment:

Agnes said...

Tundub, et see on nii tavaline, et lennud hilinevad ja kotid kuhugi ka maha jäävad. Minagi olen seda "rõõmu" lennukireisil tunda saanud.